Saturday, 14 January 2012

waiting .

okay , lama dah saya tak update . jadi ini saya kembali .
semalam kerja , hari ni cuti . *

Aimi : So what , huh ?
Min : Nothing, kecik . Saja bagitau .
Aimi : -.-''

***

Just to tell you a story , story of my life searching for the right but it keeps avoiding me *merepek
Okayy . I just bought a blackberry. err . well , it is actually a second hand blackberry which is my father's before this . em, I'm just so excited to tell you guys . HAHA . *no any other intention ehh :)
okayy , that blackberry is BOLD 9780 . Now, err . No . Maghrib tadi , saya install macam macam game dalam tuhh . HAHA . *nampak la jakun tuhh -.-''


well , finish of my first story .

Next , just to inform you guys who are my beloved friends that I do miss lots ! On past two days , I applied Taylor's University National Scholarship 2012 online . em , saya apply course design ( Interactive Multimedia Design ) . sound funny , right ? form 4 - 5 amik akaun , tiba tiba apply course design . ok , actually I confused about which course should I apply . and in fact , saya apply ni utk suka suka je . kalau dapat pegi interview dia, saya akan buat istikharah dulu laa . :)




okay , that's ALL .


Jadi , saya nak tanya pendapat anda semua yang membaca ini entry , do I make a right decision about the course that I applied ?


Terima kasih , Salam Satu Malaysia :D

5 comments:

musnet.blogspot said...

haha~ course yg kau ambik tak salah arh.
macam best jew course tue ;p
lagipown bidang tue suit ngn kau.
sebab bab2 seni kan~
kalau dpt, macam kau ckp arh istikharah cinta dulu :)

-lin-

Anonymous said...

like!!!
wow whiteberry...nak sikit...

angry bird~

aqilahmad said...

t'baik la design..kaye kot!!
b'bakti la utk agame nnti..

ngam la ngan ko..

Anonymous said...

istikharah cinta tuhhh aq suka :D

Anonymous said...

aimi , whiteberry kena beli seniri lahh !
-min